У Києві поліцейські затримали жінку, яка обікрала працівницю дитячого садка

Під приводом працевлаштування зловмисниця завітала до закладу та, скориставшись відсутністю персоналу у приміщенні, вдягнула чуже пальто й пішла. Розпочато кримінальне провадження, затриманій загрожує до трьох років позбавлення волі.

До Подільського управління поліції надійшло повідомлення про те, що з приміщення дитячого садка на вулиці Наталі Ужвій відвідувачка викрала пальто. Для документування події за вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група поліції.

На изображении может находиться: один или несколько человек и люди стоят

Як розповів начальник відділення поліції Подільського управління поліції Вадим Рупенко, до освітнього закладу завітала жінка з питанням можливого працевлаштування. І поки працівниця дитсадка з’ясовувала щодо наявності вільних вакансій, відвідувачка вдягла її пальто та пішла:

«За прикметами ми затримали зловмисницю неподалік від місця злочину. Нею виявилась 40-річна киянка, неодноразово судима за майнові злочини та зберігання наркотичних речовин. Також вона перебуває в розшуку за крадіжку, яку вона скоїла раніше».

Слідчим відділом розпочате кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Суд обрав підозрюваній запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає до трьох років позбавлення волі. Перевіряється причетність затриманої до скоєння аналогічних злочинів на території столиці.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...