У Києві поліція охорони затримала дует чоловіків за спробу обікрасти офіс

За допомогою викрутки та плоскогубців чоловіки пошкодили замок та намагалися проникнути в приміщення, але спрацювала сигналізація.

За кілька хвилин наряд реагування поліції охорони прибув на місце й затримав зловмисників.

О 4-й годині на пульт централізованого спостереження Управління поліції охорони в м. Києві надійшов сигнал «Тривога» про те, що в офісі на вулиці Бульварно-Кудрявській спрацювала сигналізація. Наряд реагування Шевченківського міжрайонного відділу поліції охорони миттєво виїхав на адресу.

На місці правоохоронці виявили двох молодиків. Під час поверхневого огляду поліцейські вилучили у них викрутку та плоскогубці, а при обстеженні – пошкоджене вікно офісу. Чоловіки зізналися, що намагалися проникнути в приміщення, але спрацювала сигналізація.
Правопорушників затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вони – місцеві мешканці, 1985 та 1986 років народження, раніше судимі за аналогічні злочини.

За фактом події слідчі Шевченківського управління поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до п’яти років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...