У Києві поліція затримали мешканців Дніпропетровщини із зброєю та бойовими припасами (фото)

У затриманих правоохоронці вилучили пістолет-кулемет, револьвер, рушницю та патрони різного калібру. Розпочато кримінальне провадження.

До чергової частини Дарницького управління поліції від наряду патрульної поліції надійшло повідомлення про виявлення в автівці на вулиці Тростянецькій зброї та боєприпасів. На місце для документування події виїхала слідчо-оперативна група.

Нет описания фото.

Як повідомив начальник Дарницького управління поліції Володимир Ткаченко, патрульні зупинили «Пежо 407» за порушення водієм правил дорожнього руху, а при огляді в багажнику автомобілю виявили пакет із предметами, схожими на зброю та боєприпаси:

Нет описания фото.

«Ми встановили, що чоловіки перевозили в автівці автоматичний пістолет-кулемет «Скорпіон Z-16» із магазином та набоями до нього, револьвер «Флобер» із патронами та малокаліберну гвинтівку з патронами до неї. Виявлене ми вилучили та направили на експертизу».

Нет описания фото.

Власників арсеналу затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ними виявилися мешканці Дніпропетровщини – 25-річний чоловік, а також подружжя 30-ти та 33-х років.

Нет описания фото.

«Розпочато кримінальне провадження за частиною першою статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до семи років позбавлення волі», – додав Володимир Ткаченко.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...