У Києві повідомили про підозру хлопцю, який склом тяжко поранив знайомого

Потерпілого з проникаючим пораненням грудей госпіталізували у лікарню. Тепер за скоєне зловмиснику загрожує до восьми років тюремного ув’язнення.

До чергової частини Святошинського управління поліції надійшло повідомлення про те, що біля будинку на проспекті Леся Курбаса лежить чоловік із пораненням грудної клітини. На місце виїхала слідчо-оперативна група та патрульні поліцейські.

Нет описания фото.

Начальник сектору розслідування злочинів, скоєних проти життя та здоров’я особи Святошинського управління поліції Олександр Телепенько розповів, що оперативники опитали свідка події та встановили, що до злочину причетний 25-річний киянин:

«Ми встановили, що чоловік разом із знайомим розпивав алкоголь, а потім схопив уламок пляшки та вдарив ним опонента у груди. У результаті 23-річного потерпілого з проникаючим пораненням грудної клітини доставили у медичний заклад, а зловмисника затримали».

Наразі фігуранту, раніше судимому за крадіжку, оголошено про підозру у скоєнні злочину, передбаченому ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Підозрюваному загрожує до восьми років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...