У Києві працівники поліції затримали чоловіка за виготовлення і збут наркотиків

Під час санкціонованого обшуку в помешканні затриманого правоохоронці виявили і вилучили амфетамін та обладнання для його виготовлення. За цінами «чорного ринку» вартість вилученого становить понад 200 тисяч гривень.

Слідчі Дніпровського управління поліції спільно з працівниками управління протидії наркозлочинності поліції Києва задокументували протиправну діяльність 34-річного місцевого мешканця. Чоловік займався виготовленням і збутом наркотичного засобу “амфетамін”.

Під час санкціонованого обшуку у помешканні, де проживав зловмисник, працівники поліції виявили близько 250 грамів речовини, схожої на амфетамін. Також виявлено прекурсори, хімічні реактиви, колби та інше лабораторне обладнання.

Виявлені речі поліцейські вилучили та направили на експертне дослідження. Самого правопорушника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Фігуранту повідомили про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Затриманому загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Правоохоронці проводять заходи, спрямовані на встановлення та затримання інших осіб, причетних до збуту наркотиків на території міста Києва.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...