У Києві судитимуть чоловіка, який вдарив ножем неповнолітнього

Фігурант вдарив юнака ножем у живіт, а після скоєного намагався втекти, однак його затримали правоохоронці. Наразі слідчі завершили досудове розслідування та скерували матеріали кримінального провадження до суду. Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі.

Нагадаємо, у серпні цього року до столичної поліції звернулись працівники муніципальної охорони із повідомленням про те, що на Контрактовій площі відбувся конфлікт, внаслідок якого один із учасників отримав ножове поранення

Возможно, это изображение (1 человек)

По прибуттю на місце події поліцейські встановили, що 47-річний чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, почав чіплятись до компанії молодих людей та у подальшому вчинив бійку із 17-річним юнаком. Фігурант вдарив потерпілого ножем у живіт, спричинивши останньому тяжкі тілесні ушкодження, після чого намагався втекти з місця події, однак його оперативно затримали правоохоронці.

За процесуального керівництва Подільської окружної прокуратури порушнику повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченому ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу Україні – умисне тяжке тілесне ушкодження. На час слідства чоловіку обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Наразі досудове розслідування завершено та матеріали кримінального провадження разом із обвинувальним актом скеровано до Подільського районного суду для прийняття рішення. Обвинуваченому загрожує до восьми років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...