У Києві юнак угнав авто та при спробі втечі чинив опір і розпилив газ у поліцейського

Правоохоронці затримали правопорушника. Йому оголошено про підозру за незаконне заволодіння транспортним засобом та насильство щодо працівника правоохоронного органу. Затриманому загрожує до восьми років ув’язнення з конфіскацією майна.

На спецлінію 102 від перехожого надійшло повідомлення про те, що підозрілий хлопець на вулиці Срібнокільській намагається змінити номерні знаки на автомобілі. Для з’ясування обставин події на вказану адресу виїхала слідчо-оперативна група.

На изображении может находиться: один или несколько человек

Слідчий Дарницького управління поліції Тарас Махно розповів, що на місці юнак почав агресивно поводити себе та конфліктувати, а далі розпилив газ в обличчя правоохоронця та намагався втекти на автівці. Проте працівники поліції наздогнали втікача і затримали:

На изображении может находиться: автомобиль и на улице

«Ми з’ясували, що автомобіль, на якому намагався втекти юнак – крадений з вулиці Княжий Затон. Шляхом сканування сигналізації 17-річний хлопець заволодів транспортним засобом, а щоби його не розшукали, хотів змінити номерні знаки авто на інші».

Нет описания фото.

Нет описания фото.

Затриманому оголошено про підозру у скоєнні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) та ч. 2 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного) Кримінального кодексу України. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 діб без права внесення застави. Правопорушнику загрожує до восьми років позбавлення волі з конфіскацією майна або без такої.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...