У Києві за розбещення 8-річної дівчинки до 5 років позбавлення волі засуджено 49-річного аніматора

У п’ятницю, 16.11.2018, за ефективного підтримання державного обвинувачення Київською місцевою прокуратурою №9 судом оголошено обвинувальний вирок та засуджено до реальної міри покарання 49-ти річного чоловіка, який вчиняв розпусні дії відносно малолітньої дівчинки.

Так, у 2016 році, будучи керівником виїзного Лялькового театру, чоловік був запрошений на дитяче свято в якості аніматора-ляльковода. Під час святкування зловмисник заманив 8-річну дівчинку до окремої кімнати, де, скориставшись тим, що за його діями ніхто не спостерігає, зробив дитині «масаж», торкаючись її статевих органів.

Про «дивну» поведінку аніматора дівчинка розповіла рідним, які у подальшому звернулися до правоохоронних органів із заявою про злочин.

Обвинувачений у суді свою вину не визнав, але зібраними під час слідства доказами, а саме висновком психологічного дослідження дитини, показами свідків, письмовими доказами та відеоматеріалами, його вина у вчиненні інкримінованого злочину була повністю доведена.

Вироком Солом’янського районного суду міста Києва чоловіка визнано винним за ч. 2 ст. 156 КК України та засуджено до 5 років позбавлення волі.

Після проголошення вироку обвинувачений був взятий під варту у залі суду.

Прес-служба прокуратури міста Києва

You may also like...