У Києві затримали чоловіка, який обікрав офіс автосалону та угнав зі стоянки автомобіль

Зловмисника на краденому авто та з чужими речами правоохоронці наздогнали у місті Вишгород, куди він вирушив після скоєння злочинів у столиці. Затриманому загрожує до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

У ході реалізації оперативної інформації співробітники карного розшуку столичного главку поліції спільно з оперативниками Оболонського управління поліції затримали чоловіка, який обґрунтовано підозрюється у скоєнні двох злочинів. Речові докази вилучили, слідчі розпочали кримінальне провадження.

На изображении может находиться: один или несколько человек, люди стоят, автомобиль и на улице

Як розповів начальник Оболонського управління поліції Євген Худяков, близько 4-ої години зловмисник проник на територію автосалону на проспекті Степана Бандери, де зламав вхідні двері офісного приміщення і поцупив речі:

«Правопорушник забрав ключі, технічні паспорти на автомобілі, ноутбуки та інші цінні речі, які склав у автівку, що перебувала на стоянці біля офісу, та поїхав. Наздогнали і затримали ми зловмисника у місті Вишгород. Ним виявився 37-річний киянин, який раніше в поле зору правоохоронців не потрапляв».

Затриманому оголошено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) та ч. 3 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна або без такої.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...