У Києві затримали чоловіка за тяжке поранення перехожого

Біля супермаркету між чоловіками виникла сварка, у ході якої один із них ножем вдарив іншого у груди та втік. Слідчі повідомили фігуранту про підозру. За скоєне йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

До чергової частини Деснянського управління поліції надійшло повідомлення про те, що на проспекті Маяковського чоловік отримав тілесні ушкодження. На місце події для документування злочину негайно прибули слідчо-оперативна група та працівники карного розшуку.

Возможно, это изображение 3 человека

Як розповів начальник кримінальної поліції Деснянського управління поліції Олександр Корніяченко, у ході розшукових заходів оперативні працівники затримали 55-річного киянина, який переховувався у родича у іншому районі столиці:

«Ми з’ясували, що вдень біля супермаркету між жінкою та чоловіком відбулася сварка. В цей час потерпілий, який знаходився поруч втрутився у конфлікт та заступившись за незнайомку, отримав від кривдника три проникаючі поранення у живіт. Після скоєного зловмисник з місця злочину втік та викинув ймовірне знаряддя злочину – ніж».

За даним фактом слідчим відділом Деснянського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України – умисне тяжке тілесне ушкодження. За погодження з Деснянською окружною прокуратурою затриманому повідомлено про підозру у скоєнні злочину. Санкція статті передбачає позбавлення волі до восьми років.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...