У Києві затримали донеччанина, який застряг, намагаючись обікрасти авто (фото)

Зловмисник цеглою розбив вікно автівки киянина, але витягнути техніку не зміг та застряг. Поліцейські визволили правопорушника, після чого затримали та доставили до територіального управління поліції.

На спецлінію 102 зателефонував чоловік, що став свідком того, як на вулиці Олени Теліги невідомий намагається вчинити крадіжку з автомобіля. На місце події одразу виїхали патрульні поліцейські та слідчо-оперативна група Подільського управління поліції.

Прибувши за вказаною адресою, правоохоронці виявили чоловіка між дверцятами автомобіля та стіною, біля якої той був припаркований. Як поліцейські з’ясували, він розбив цеглою вікно транспортного засобу та намагався викрасти з салону панель до магнітоли та планшет, але застряг.

Поліцейські визволили порушника та затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився 42-річний уродженець Донеччини, який раніше до кримінальної відповідальності не притягувався.

Слідчі повідомили чоловіку про підозру у вчиненні злочину, передбаченому ч. 3 ст. 15, ч. 3 ст. 185 (Незакінчений замах на крадіжку) Кримінального кодексу України. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту. Санкція статті передбачає до шести років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...