У Києві затримали судимого за вбивство, який ножем поранив знайомого

Під час розпиття алкоголю між двома чоловіками виник конфлікт. У результаті один із них схопив ніж та вдарив ним опонента у спину. Фігуранту оголошено про підозру у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень.

До поліції надійшло повідомлення про ножове поранення чоловіка на вулиці Солом’янській. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група та патрульні поліцейські.

Нет описания фото.

Начальник сектору розслідування злочинів, скоєних проти життя та здоров’я особи Солом’янського управління поліції Євгеній Любченко розповів, що оперативники опитали свідка події та встановили, що до злочину причетний 57-річний киянин:

«Він разом із двома знайомими розпивав спиртні напої у вагончику біля приватного будинку. Згодом між одним із чоловіків та зловмисником виникла сварка, тож останній взяв ножа та вдарив потерпілого у спину. Його госпіталізували у лікарню з проникаючим ножовим пораненням».

Підозрюваного затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Виявилось, що він раніше судимий за умисне вбивство.

«Чоловіку оголошено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого частиною першою статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Запобіжний захід обиратиметься судом. Йому загрожує до восьми років позбавлення волі», – додав правоохоронець.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...