У Києві затримали уродженку Черкащини, яка зі знайомим скоїла розбійний напад на екс-співмешканця

Разом із товаришем, якому зловмисниця пообіцяла винагороду, співучасники побили потерпілого та відібрали у нього мобільний телефон. За це підозрюваним загрожує до десяти років в’язниці.

До Оболонського управління поліції від місцевого мешканця надійшло повідомлення про те, що у під’їзді будинку йому спричинили тілесні ушкодження, погрожували зброєю та відібрали мобільний телефон. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

На изображении может находиться: один или несколько человек

Поліцейським заявник розповів, що напередодні до нього завітала знайома, з якою він раніше спільно проживав. Дівчина попросила його вийти у коридор нібито на переговори, але у цей момент до них підійшов невідомий у балаклаві з предметом, схожим на пістолет. Після погроз зброєю візитери почали бити киянина, а потім забрали його мобільний телефон.

На изображении может находиться: один или несколько человек

Поліцейські провели оперативно-розшукові заходи та затримали жінку і її спільника. Ними виявились 20-річна уродженка Черкаської області та 28-річний киянин, котрий вже має кримінальний досвід. Молодик зізнався, що дівчина запропонувала йому за грошову винагороду вчинити напад, який сама завчасно спланувала та розподілила ролі.

Слідчим відділом Оболонського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України та повідомлено фігурантам про підозру у вчиненні злочину.

Суд обрав їм запобіжний захід: чоловіку – у вигляді тримання під вартою, а жінці – нічний домашній арешт. Зловмисникам загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...