У Києві жінку затримали за ножове поранення співмешканця

Чоловіка госпіталізували до лікарні, а слідчі розпочали кримінальне провадження.

Подія трапилась на вулиці Новоукраінській у Шевченківському районі столиці. До чергової частини управління поліції надійшло повідомлення проте, що жінка поранила свого співмешканця.

Нет описания фото.

Як розповів заступник начальника відділу поліції № 2 Андрій Богурський, правоохоронці негайно прибули на виклик та встановили, що чоловік та жінка у квартирі розпивали алкогольні напої. Між ними виникла сварка, у ході якої вона схопила ножа та вдарила ним у спину чоловіку:

«Потерпілого госпіталізували з проникаючим пораненням, його життю та здоров’ю нічого не загрожує. Дільничні офіцери поліції провели поквартирний обхід та опитали свідків, а також мешканців будинку. З місця події вилучили декілька ножів, які направили на проведення експертного дослідження, аби встановити, яким саме жінка нанесла поранення».

Правопорушницю затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вона – киянка, 1977 року народження.

За даним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Затриманій повідомлено про підозру у скоєнні злочину. Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...