У Києві зловмисника затримали за ножове поранення чоловіка на залізничному вокзалі

Після сумісного розпиття алкогольних напоїв правопорушник наніс опоненту проникаюче поранення у живіт. Потерпілого госпіталізували, а слідчі розпочали кримінальне провадження.

До поліції надійшло повідомлення про те, що на площі Вокзальній виявили чоловіка з тілесними ушкодженнями. На виклик негайно виїхала слідчо-оперативна група та медики швидкої допомоги.

На изображении может находиться: один или несколько человек

Як розповів начальник відділу поліції на станціях залізничного транспорту ГУНП у м. Києві Андрій Степанов, лікарі госпіталізували потерпілого з ножовим пораненням, а правоохоронці відразу розпочали пошуки підозрюваного:

«Ми провели комплекс першочергових розшукових заходів та спільно з військовослужбовцями Національної гвардії України встановили особу зловмисника. Його затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився мешканець міста Біла Церква, 1991 року народження, який знаходився у розшуку за скоєння крадіжки та пограбування».

Поліцейські при поверхневому огляді у чоловіка виявили та вилучили ймовірне знаряддя злочину – ніж, його направили на експертизу. За даним фактом столичні слідчі розпочали кримінальне провадження за ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Правоохоронці повідомили фігуранту про підозру у скоєнні злочину, йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...