У Кривому Розі припинено роботу нелегального цеху з виготовлення спиртних напоїв

В рамках операції «СПИРТ» співробітники ГУ ДФС у Дніпропетровській області та ГУ ДФС у Полтавській області під процесуальним керівництвом Полтавської обласної прокуратури виявили та припинили незаконне виробництво алкогольних напоїв.

Діяльність підпільного цеху з виробництва фальсифікату здійснювалася на території м. Кривий Ріг.

Нет описания фото.

За наявною інформацією, учасники організованої злочинної групи виготовляли та фасували фальсифіковану алкогольну продукцію – горілку, коньяки, тощо, використовуючи картонні упаковки з реквізитами марок відомих алкогольних брендів світу.

Нет описания фото.

В подальшому фальсифікат реалізовували через мережу Інтернет по всій території України. Оголошення розміщувались на окремих сайтах та в декількох месенджерах. Відправлення продукції відбувалося через відділення відомого поштового сервісу на території Полтавської, Дніпропетровської та Запорізької областей.

Возможно, это изображение (бутылка и в помещении)

Під час обшуків співробітники ДФС виявили тетропаки з рідиною, смакові есенції для виготовлення алкоголю, чорнові записи, картонні ящики та підакцизну продукцію.

За цінами чорного ринку вартість вилученого становить близько 1 млн гривень.

Також правоохоронці встановили постачальників недоброякісної сировини та постачальника картонних упаковок з реквізитами марок відомих алкогольних брендів.

Наразі відібрано зразки для проведення експертиз, вирішується питання про передачу вилучених ЛГВ до встановлених місць зберігання.

Триває розслідування.

Державна фіскальна служба України

You may also like...