У Львові поліція затримала на хабарі двох посадовців Держпродспоживслужби

Кошти вимагали за видачу акту санітарно-епідеміологічного обстеження стоматологічного кабінету для подальшого отримання відповідної ліцензії.

Сьогодні, 24 січня, оперативниками управління стратегічних розслідувань у Львівській області, детективами слідчого управління поліції Львівщини та прокуратурою області були затримані посадовці під час одержання неправомірної вигоди.

Під час проведення процесуальних заходів було задокументовано факт вимагання та отримання керівниками одного з управлінь та відділу ГУ Держпродспоживслужби у Львівській області хабара.

За 17,5 тисяч гривень фігуранти обіцяли громадянину посприяти у безперешкодномуотриманні акту санітарно-епідеміологічного обстеження стоматологічного кабінету.  Даний висновок в подальшому дає йому можливість звернутися до профільного відомства щодо отримання ліцензій  на здійснення медичної практики.

З місця затримання правоохоронці вилучили кошти, які фігуранти одержали у якості неправомірної вигоди. Наразі проводяться процесуальні заходи, по завершенню яких буде прийматися рішення щодо повідомлення посадовцям про підозру за ст. 368 Кримінального кодексу України та обрання запобіжних заходів.

Нагадуємо, у Києві поліція затримали податківця на хабарі у 20 тисяч гривень.

Департамент стратегічних розслідувань Національної поліції України

You may also like...