У Львові закрили «масажний салон», де працівниці надавали клієнтам сексуальні послуги

Вартість «послуг», що їх надавали у закладі, починалася від кількох сотень гривень і змінювалася залежно від бажання клієнта.

За фактом викриття «масажного салону» відкрито кримінальне провадження за статтею Кримінального кодексу, що передбачає відповідальність за сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією. Сьогодні, 9 липня, у приміщенні викритого закладу відбувся санкціонований обшук.

Незаконну діяльність так званого «салону еротичного масажу» викрили оперативники управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, спільно зі слідчими відділу розслідування особливо тяжких злочинів (детективів) слідчого управління поліції Львівщини.

За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.303 (Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) Кримінального кодексу України. Заходи здійснювалися за процесуального керівництва прокуратури області.

Як встановили правоохоронці, група зловмисників організувала у Львові роботу так званого «салону еротичного масажу». Там клієнтам надавались платні сексуальні послуги. При цьому зловмисники втягували молодих привабливих дівчат, які опинилися у скрутних життєвих ситуаціях, у зайняття проституцією. Вартість їх «послуг» стартувала від 650 гривень і зростала в залежності від побажань клієнтів. // Діло

You may also like...