У Миколаєві поліцейські затримали наркоділка з психотопропами на півмільйона гривень

У 32-річного миколаївця правоохоронці вилучили кілограм амефетаміну та синтетичної солі. Наразі слідчі Інгульського району розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України.

Сьогодні, 22 вересня, співробітники Управління боротьби з наркозлочинністю ДБН Національної поліції України спільно із Інгульським відділом поліції ГУНП в Миколаївській області викрили злочинну діяльність місцевого мешканця, який поштою отримав посилку з наркотичними та психотроними речовинами.

Зі слів зловмисника, він мав намір збути метамфетамін та солі за допомогою веб-мессенджеру.

При особистому огляді поліцейські вилучили у чоловіка декілька пакунків із розфасованим амфетаміном та кристалами вагою один кілограм. У двох коробках із сумішшю для дитячого харчування правоохоронці виявили ще й пакети із зазначеними наркотичними речовинами. Вартість вилученого за цінами “чорного ринку” становить понад півмільйона гривень.

Наразі усі виявлені психотропи поліцейські направили на експертизу.

Слідчими проводиться розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів». Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Наразі слідчі затримали чоловіка у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Найближчим часом йому оголосять про підозру та суд обиратиме запобіжний захід.

Слідство триває, перевіряється причетність інших осіб до вчинення вказаного злочину.

Відділ комунікації поліції Миколаївської області 

You may also like...