У Мукачеві встановили осіб, які пограбували місцевого мешканця та супермаркет

Серед грабіжників – двоє неповнолітніх. За обома фактами розпочато слідство.

До Мукачівського відділу поліції надійшло повідомлення від 49-річного жителя міста про те, що двоє невідомих відкрито викрали у нього гроші та мобільний телефон.

Працівники кримінальної поліції відділу з’ясували обставини події та встановили осіб, причетних до вчиненого. Грабіжниками виявились двоє  неповнолітніх мукачівців віком 16 та 17 років. На вул. Ринковій у м.Мукачеві юнаки підбігли до чоловіка, штовхнули його, вирвали з рук  телефон та втекли.

За ч.2 ст.186 (Грабіж, поєднаний з насильством) Кримінального  кодексу України відкрито слідство. Мобільний телефон правоохоронці вилучили та направили на експертизу.

Ще один грабіж з продуктового магазину на вул. Я.Мудрого розкрили працівники поліції. Раніше судимий 28-річний чоловік відкрито заволодів товаром на суму понад тисячу гривень та втік. Факт пограбунку був зафіксований камерами відеонагляду у продуктовому супермаркеті. За даним фактом відкрито кримінальне провадження. У справі триває слідство, повідомляють у відділі комунікації поліції Закарпатської області. // zakarpattya.net.ua

You may also like...