У Рівному п’яний пацієнт напав на лікаря і бризнув йому в обличчя сльозогінним газом

Потерпілий медик внаслідок інциденту отримав хімічні опіки очей і звернувся до поліції.

У рівненській лікарні п’яний 24-річний чоловік напав на 45-річного лікаря-травматолога і розпилив йому в обличчя сльозогінний газ.

Фото із соцмереж

Про це повідомила пресслужба поліції Рівненської області.

Там зазначили, що напад стався у ніч на 28 серпня, у приймальному відділенні Рівненської центральної міської лікарні.

Як попередньо з’ясували поліцейські, медики швидкої виїжджали на виклик та доставили для надання допомоги 24-річного жителя Рівного із різаними ранами рук і запахом алкоголю. Разом із ним до лікарні приїхала і 21-річна дівчина.

У повідомленні зазначається, що в очікуванні чергового лікаря обоє почали поводитися неадекватно, нецензурно лаялися на медперсонал. У подальшому між 45-річним медиком та чоловіком виник конфлікт і штовханина, під час якої 24-річний зловмисник дістав газовий балончик і розпилив в обличчя лікарю сльозогінний газ.

Потерпілий лікар унаслідок інциденту отримав хімічні опіки і звернувся до поліції.

24-річний чоловік неодноразово потрапляв у поле зору поліцейських. Ще у неповнолітньому віці мав проблеми із законом через крадіжки, незаконний обіг наркотиків, також його судили за розбій.

Рівненське районне управління поліції розпочало розслідування за статтею про хуліганство. В даний час вирішується питання про повідомлення зловмиснику про підозру. // Діло

You may also like...