У Скадовську жінка отримала опіки тіла внаслідок злочинних дій батька

У Скадовське відділення поліції надійшло повідомлення, що в лікарню доставили 47-річну місцеву жительку. У неї діагностували опіки приблизно 10% тіла: грудної клітини та підборіддя. Нині стан постраждалої задовільний.

Працівники Скадовського відділення поліції встановили, що опіки жінка отримала внаслідок злочинних дій свого 64-річного батька. Ввечері члени родини вживали алкогольні напої. Потім між тестем та іншими родичами виникла сварка і чоловік на деякий час пішов з будинку. Коли повернувся, рідні продовжували вечеряти у літній кухні. Неочікувано для всіх, чоловік кинув у приміщення кухні пляшку з горючою рідиною. Пожежі у приміщенні не сталося, але частина рідини потрапила на доньку господаря, внаслідок чого жінка отримала опіки.

Зловмисник пояснив, що хотів налякати родичів і не очікував, що це призведе до такого результату. Зразки рідини вилучені та направлені на експертне дослідження.

Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України (карається позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років).

Відділ комунікації поліції Херсонської області

You may also like...