У Солом’янському районі столиці оперативники затримали закарпатську «гостю», яка обікрала пенсіонерку

Поліцейські помітили, як правопорушниця витягнула з кишені перехожої гаманець, та затримали її на місці скоєння злочину. Викрадене повернули власниці, а з підозрюваною поспілкувалися слідчі. Фігурантці загрожує до трьох років позбавлення волі.

Під час відпрацювання території Солом’янського району на вулиці Єреванській співробітники оперативно-пошукового відділу помітили дівчину, яка вже потрапляла у поле зору правоохоронців за крадіжки та вирішили простежити за нею. Згодом у підземному переході поліцейські побачили, як вона впритул підійшла до перехожої та витягнула у неї з кишені гаманець.

На изображении может находиться: один или несколько человек, люди стоят и на улице

Зловмисницю одразу зупинили та викликали слідчо-оперативну групу для документування події. Викрадену річ поліцейські повернули 72-річній власниці, а злодійку затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Фігурантка – уродженка Закарпатської області, 2001 року народження.

За даним фактом слідчим відділом Солом’янського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до трьох років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...