У столиці чоловік затримав молодика з пістолетом, який напав на нього та його дружину

Зловмисник погрожував пістолет, потім відібрав гаманець із грошима та намагався втекти. Потерпілий не розгубився, почав чинити опір, а відтак затримав правопорушника і передав його поліцейським, котрі прибули на виклик.

Близько 23-ї години на спецлінію 102 надійшло повідомлення про те, що на вулиці Георгія Дудніка невідомий напав на дівчину та відібрав гаманець із грошима. На місце події виїхала слідчо-оперативна група, яка задокументувала злочин.

За словами начальника відділу поліції №3 Шевченківського управління поліції  Ігоря Леуса, поліцейські встановили, що пара поверталася додому, коли до них підійшов незнайомець і почав погрожувати пістолетом:

«Чоловік не розгубився, повалив зловмисника на землю та утримував до приїзду працівників поліції. Молодика затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився 32-річний уродженець Чернігівської області».

Правоохоронці вилучили з місця події пістолет, який направили на проведення експертного дослідження. Слідчим відділом Шевченківського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до семи років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...