У столиці чоловіка засуджено за грабіж неповнолітньої та незаконне зберігання наркотиків

Раніше фігурант вже потрапляв у поре зору правоохоронців за вчинення майнових правопорушень. За скоєння нових злочинних епізодів зловмисник отримав покарання у вигляді тюремного ув’язнення строком на чотири роки та три місяці.

До Святошинського управління поліції надійшло повідомлення, що на бульварі Ромена Ролана невідомий вирвав із рук дівчини мобільний телефон. Потерпілою виявилася неповнолітня, яка детально описала грабіжника. На місце події виїхала слідчо-оперативна група, яка задокументувала злочин.

У ході проведення розшукових дій оперативники затримали зловмисника. Ним виявився 44–річний уродженець Луганської області, який причетний до незаконного зберігання наркотиків – метадону, який він придбав шляхом «закладки» та зберігав для власного вживання. Також правоохоронці встановили, що затриманий вже був раніше неодноразово судимий за крадіжки з приміщень.

У скоєнні грабежу чоловік зізнався та повернув телефон потерпілій.

Вироком Святошинського районного суду м. Києва фігуранта за вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2. ст. 186 (Грабіж) та ч. 1 ст. 309 (Незаконне зберігання наркотиків) Кримінального кодексу України, засуджено до чотирьох років і трьох місяців позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...