У столиці двох молодиків затримали за вчинення розбійного нападу

Зловмисники побили перехожого та відібрали особисті речі. За скоєне їм загрожує до десяти років тюремного ув’язнення з конфіскацією майна.

До чергової частини столичної поліції звернувся місцевий мешканець, який повідомив, що на вулиці Генерала Наумова невідомі побили його та відібрали речі.

На изображении может находиться: один или несколько человек, люди стоят и часть тела крупным планом

На місце події виїхала слідчо-оперативна група району та патрульні поліцейські. По прибуттю правоохоронці виявили потерпілого у кареті швидкої, де йому надавали необхідну медичну допомогу, а потім госпіталізували до лікарні. Відповідно до висновку лікарів, у чоловіка діагностовано закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забої голови та перелом носу.

На изображении может находиться: один или несколько человек и люди стоят

Провівши необхідні слідчі дії, поліцейські встановили, що 26-річний потерпілий перебував на зупинці громадського транспорту у стані алкогольного сп’яніння. Раптово до нього підійшли двоє молодиків, які спровокували конфлікт. Зловмисники побили чоловіка та відібрали телефон.

Як розповів начальник Святошинського управління поліції Сергій Чернишев, у ході проведення оперативних заходів працівники карного розшуку знайшли мобільний телефон в одному із ломбардів району та встановили зловмисників:

«Правопорушників затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ними виявилися раніше не судимі 20-річні уродженці Донецької та Черкаської областей. Слідчі повідомили фігурантам про підозру у вчиненні злочину, передбаченому ч. 2 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Суд обрав затриманим запобіжний захід – тримання під вартою. За скоєне їм загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна».

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...