У столиці наряд реагування поліції охорони затримав молодика за грабіж

Зловмисник зірвав із шиї перехожого золотий ланцюжок із хрестиком та втік. Нападника розшукали за прикметами, які правоохоронцям надав потерпілий. Затриманому загрожує до чотирьох років позбавлення волі.

На спецлінію «102» від чоловіка надійшло повідомлення про скоєння грабежу на вулиці Гната Юри. Невідомий зірвав із шиї перехожого золотий ланцюжок із хрестиком та втік. На місце події оперативний черговий направив наряд поліції охорони Святошинського районного відділу.

Нет описания фото.

Прибувши за вказаною адресою, правоохоронці опитали заявника та отримали прикмети нападника. Під час відпрацювання отриманої інформації на проспекті Леся Курбаса наряд реагування поліції охорони виявив молодика, схожого за описом, якого у подальшому впізнав потерпілий.

При поверхневому огляді у кишені куртки затриманого поліцейські виявили ювелірну прикрасу заявника. Зловмисника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився місцевий мешканець, 1983 року народження.

Слідчі Святошинського управління поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Фігуранту повідомлено про підозру, йому загрожує до чотирьох років позбавлення волі.

Управління поліції охорони в м. Києві

You may also like...