У столиці оперативники затримали чоловіка за вчинення розбійного нападу у лісосмузі

Зловмисник застосував сльозогінний газ та вдарив потерпілого по голові, після чого забрав цінні речі та втік. Йому оголошено про підозру та обрано міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту. За скоєне йому загрожує до семи років позбавлення волі.

До чергової частини Деснянського управління поліції надійшло повідомлення про те, що у лісосмузі неподалік вулиці Крайня невідомий, застосувавши газовий балончик, побив чоловіка та відібрав у нього мобільний телефон, банківські картки та гроші. На місце події виїхали екіпажі патрульних поліцейських та слідчо-оперативна група територіального управління поліції.

Нет описания фото.

Як розповів начальник відділу кримінальної поліції Андрій Табала, у ході оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили та затримали 27-річного киянина:

«Ми з’ясували, що зловмисник помітив чоловіка, який йшов лісопосадкою. Спостерігаючи за ним та обравши момент, він напав на нього, забризкавши лице сльозогінним газом, відібрав цінні речі та втік».

Фігуранту оголошено про підозру у скоєнні злочину, передбаченому ч. 1 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Правопорушнику загрожує до семи років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...