У столиці поліцейські охорони під диваном виявили злодія, який проник у чужу квартиру

До помешкання чоловік потрапив, зламавши металопластикове вікно. Завдяки спрацюванню сигналізації правоохоронці миттєво прибули на об’єкт і затримали крадія на місці з майном господарів.

На пульт централізованого спостереження надійшло повідомлення про те, що у квартирі на вулиці Академіка Стражеска спрацювала сигналізація. Наряд поліції охорони протягом трьох хвилин прибув на адресу.

Правоохоронці виявили у квартирі на першому поверсі дев’ятиповерхового будинку відчинене вікно, викликали підмогу і повідомили господарю про можливий злочин. При цьому заблокували можливі шляхи втечі потенційного правопорушника. А дочекавшись власника помешкання, з дотриманням заходів особистої безпеки вони зайшли у квартиру. У кімнаті правоохоронці виявили та затримали невідомого чоловіка, який ховався під диваном. При поверхневому огляді у нього знайшли прикраси господарів помешкання.

Затриманий – мешканець Баришівського району Київської області, 1985 року народження. Раніше він притягувався до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини.

Для документування події викликали слідчо-оперативну групу Солом’янського управління поліції. Відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Затриманому загрожує до шести років позбавлення волі.

Управління поліції охорони в місті Києві

You may also like...