У столиці повідомили про підозру киянину, який з метою наживи вбив знайомого

Після побиття від отриманих травм потерпілий помер на місці, а зловмисник заволодів його банківською карткою та у подальшому зняв з неї гроші. За скоєне підозрюваному загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі або довічне ув’язнення з конфіскацією майна.

До чергової частини столичної поліції надійшло повідомлення про те, що в покинутій будівлі у провулку Серпуховському виявлено чоловіка з ознаками насильницької смерті. За вказаною адресою негайно виїхали слідчо-оперативні групи Головного та районного управлінь поліції, кінологи та лікарі.

Як розповів заступник начальника слідчого відділу Голосіївського управління поліції Максим Бондаренко, поліцейські провели першочергові слідчі та оперативні дії та з’ясували, що до злочину причетний 45-річний киянин:

«Ми встановили місцезнаходження зловмисника та затримали його у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Нам він пояснив, що з метою наживи кілька разів вдарив знайомого по голові, відібрав його банківську картку і зняв з неї 17 тисяч гривень».

Внаслідок отриманих травм потерпілий помер на місці. Його тіло направили на експертизу, за результатами якої буде встановлена остаточна причина смерті.

За даним фактом слідчим відділом Голосіївського управління поліції розпочато кримінальне провадження за п. 6 ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство з корисливих мотивів) Кримінального кодексу України. Затриманому повідомлено про підозру у скоєнні злочину. Йому загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі або довічне ув’язнення з конфіскацією майна.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...