У столиці призначено покарання чоловіку, який ножем поранив приятеля

У приміщенні супермаркету між знайомими виникла сварка, у ході якої один вдарив іншого ножем у груди. Відтепер зловмисник проведе шість років у в’язниці.

Нагадаємо, що інцидент трапився у листопаді минулого року. На місце події негайно прибули лікарі та слідчо-оперативна група Дніпровського управління поліції.

Нет описания фото.

Правоохоронці встановили, що у супермаркеті відвідувачі почали сваритись й штовхатися через чергу до банкомату. Коли ж заспокоїлись, то один із них покинув приміщення магазину, але вирішив зачекати приятеля на вулиці, аби остаточно розібратись у конфлікті.

Побачивши товариша на вулиці, зловмисник дістав із кишені ніж та вдарив ним опонента в груди. Після скоєного чоловік намагався втекти, але його затримали правоохоронці. Ним виявився 51-річний уродженець Київської області, який раніше не мав проблем із законом.

Вироком Дніпровського районного суду у місті Києві чоловіка за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, засудили до шести років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...