У столиці викрили іноземців, які порушували міграційне законодавство

У рамках відпрацювання дотримання вимог міграційного законодавства України іноземними громадянами та особами без громадянства поліцейськими виявлено 51 порушника.

Співробітники управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми поліції Києва спільно з працівниками Полку особливого призначення № 1, Центрального міжрегіонального управління Державної міграційної служби у м. Києві та Київській області виявили ринки, де працювали нелегальні мігранти.

На изображении может находиться: 2 человека, на улице

Під час відпрацювання виявлено 51 громадянина, які не мали відповідних документів, що підтверджують їх законне перебування на території України. Серед іноземців громадяни Азербайджану – 22, Таджикистану – 5, Узбекистану – 6, Туркменістану – 2, Грузії – 3, Алжиру – 1, Тунісу – 1, Лівії – 1, Молдови – 1.

За результатами перевірок, на 16 громадян інших держав складено протоколи за ст. 203 (Порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Відносно 9 громадян прийнято рішення про примусове повернення до країни походження, а відносно 7 осіб прийнято рішення про скорочення строку тимчасового перебування на території нашої держави.

Крім того, відносно 10 іноземних громадян прийнято рішення про розміщення їх до пункту тимчасового перебування іноземців у Чернігівській області.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...