У столиці юну «гастролершу» із Закарпаття затримали за крадіжку на залізничному вокзалі

Зловмисниця скористалася неуважністю пасажира та витягнула із його рюкзака гаманець із грішми та документами. Протягом години її розшукали правоохоронці.

До чергової частини Солом’янського управління поліції надійшло повідомлення від чоловіка про те, що його обікрали на території залізничного вокзалу.

Заявник пояснив, що, спускаючись на ескалаторі, виявив відсутність гаманця із грішми та документами. Згодом чоловік помітив дівчину із схожим гаманцем і звернувся до поліцейських.

У ході відпрацювання отриманої інформації співробітники оперативно-пошукового відділу управління карного розшуку знайшли невідому, схожу за описом на правопорушницю. Дівчину зупинили, а у ході поверхневого огляду виявили у неї гаманець потерпілого. Фігурантка – 16-річна мешканка Закарпатської області, яка раніше до кримінальної відповідальності не притягувалася.

Слідчі Солом’янського управління поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі до трьох років.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...