У столиці засуджено чоловіка, який вбив знайомого і залив тіло бетоном

Між приятелями стався конфлікт. У результаті зловмисник гантеллю та кілька разів вдарив опонента по голові. За такий злочин він вісім років проведе у в’язниці.

Рік тому до Подільського управління поліції із заявою звернулася жінка. Вона повідомила про те, що давно не бачилася зі своїм батьком і він не виходить на зв’язок.

Після проведення комплексу розшукових заходів працівники поліції встановили, що до зникнення чоловіка причетний 34-річний киянин. Його доставили до управління поліції, де він зізнався у вбивстві.

Працівникам поліції він розповів, що потерпілий, із яким товаришував, почав його звинувачувати у крадіжці ноутбука. Між ними виникла сварка, у розпалі якої чоловік вхопив гантель і кілька разів вдарив нею товариша по голові. Аби приховати сліди злочину, правопорушник спустив тіло у підвал, розміщений у гаражі, де засипав дюбелями та залив тіло бетоном.

Вироком Подільського районного суду міста Києва за скоєння кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України, зловмисника засуджено до восьми років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...