У столиці затримали чоловіка, який до смерті побив свого знайомого

Під час спільного вживання алкоголю між приятелями сталася бійка, у ході якої один із них отримав смертельні травми в області голови. Підозрюваному загрожує до десяти років тюремного ув’язнення.

До поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Маршала Малиновського в Оболонському районі столиці киянка виявила свого співмешканця мертвим. На місце події негайно виїхали швидка медична допомога та слідчо-оперативна група територіального управління поліції.

На изображении может находиться: один или несколько человек

По прибуттю лікарі констатували смерть 58-річного чоловіка. Опитавши власницю квартири, правоохоронці встановили, що під час розпиття спиртних напоїв між господарем та одним з гостей виник конфлікт, котрий закінчився бійкою. Після інциденту компанія пішла з квартири, залишивши потерпілого з травмами у кімнаті. У подальшому чоловіка виявили без ознак життя.

Правоохоронці провели невідкладні оперативно-розшукові заходи та встановили місце знаходження правопорушника, який спричинив смертельні ушкодження власнику оселі та затримали його. Ним виявився раніше судимий за вбивство та крадіжку 27-річний уродженець Дніпропетровщини, який у скоєному зізнався.

Правопорушника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та доставили до Оболонського управління поліції. Наразі вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу.

Слідчими розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до десяти років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...