У столиці затримали чоловіка, який скоїв розбійний напад на мешканку Оболоні

Після вчинення злочину чоловік залишив столицю і переховувався у товариша на Київщині.

Працівники карного розшуку встановили місцезнаходження та затримали зловмисника, якому тепер загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

На изображении может находиться: один или несколько человек

На спецлінію 102 від жінки надійшло повідомлення про те, що у квартирі на проспекті Оболонському знайомий під погрозою ножа відібрав у неї гроші та мобільний телефон. На адресу негайно виїхала слідчо-оперативна група, яка провела огляд місця події та задокументувала злочин.

Нет описания фото.

Як повідомив начальник Оболонського управління поліції Євген Худяков, потерпіла розповіла, що до неї завітав чоловік, із яким вона нещодавно познайомилась. Проте під час спілкування на кухні він раптом приставив до її шиї розкладний ніж і почав вимагати гроші та цінності:

«Отримавши 1600 гривень та мобільний телефон, чоловік вибіг із квартири. Жінка спробувала його затримати, але зловмисник її вдарив та втік у невідомому напрямку. У ході проведення оперативно-розшукових заходів ми переглянули записи з камер відеоспостереження та встановили особу зловмисника. Далі спільно зі співробітниками управління карного розшуку столичного главку поліції та Голосіївського управління затримали його на Київщині, де він переховувався у свого знайомого».

Затриманим виявився 28-річний уродженець Запоріжжя, неодноразово судимий за розбої та грабіж. Слідчі Оболонського управління поліції повідомили чоловіку про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Зловмиснику загрожує до десяти років позбавлення волі із конфіскацією майна. Правоохоронці перевіряють причетність затриманого до скоєння інших злочинів на території столиці.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...