У столиці затримали чоловіка, який вдарив підлітка пляшкою по голові

16-річного потерпілого у тяжкому стані доставлено до реанімаційного відділення медичного закладу. Підозрюваний знаходиться під цілодобовим домашнім арештом, йому загрожує до восьми років ув’язнення.

До чергової частини Дарницького управління поліції надійшла інформація про те, що у кафе у селищі Бортничі неповнолітній отримав тілесні ушкодження. На місце негайно виїхали слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції та бригада «швидкої допомоги».

На изображении может находиться: напиток и в помещении

Як повідомив начальник Дарницького управління поліції Володимир Ткаченко, правоохоронці оперативно встановили особу та затримали 36-річного киянина:
«У кафе відпочивали дві компанії. Чоловіку напідпитку з однієї компанії не сподобалося, що хлопці з іншої слухають гучну музику за допомогою портативної колонки. Відвідувач зробив зауваження, але його проігнорували, тоді він взяв пляшку та вдарив нею неповнолітнього по голові».

Чоловіку повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, та обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...