У столиці затримали чоловіка за підозрою у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень співмешканці

Під час сварки через ревнощі зловмисник побив цивільну дружину та втік. За даним фактом розпочато кримінальне провадження.

До чергової частини Святошинського управління поліції від лікаря надійшло повідомлення про те, що з бульвару Кольцова госпіталізували 31-річну місцеву мешканку із травмами голови та грудної клітини. На місце події виїхала слідчо-оперативна група, яка задокументувала злочин.

На изображении может находиться: один или несколько человек и текст

Як розповів заступник начальника – начальник слідчого відділу Святошинського управління поліції Богдан Замула, правоохоронці встановили, що жінку побив чоловік, з яким вона перебуває у цивільному шлюбі:

«Ми з’ясували, що під час вечері потерпілій надійшло смс-повідомлення від її знайомого, через що між подружжям виник конфлікт, який переріс у бійку. Чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, накинувся на жінку з кулаками та почав бити по голові та тілу. Після вчиненого зловмисник залишив квартиру та втік».

Працівники сектору кримінальної поліції відділу поліції №2 Святошинського управління поліції за декілька годин встановили місцезнаходження правопорушника та затримали його. Ним виявився раніше не судимий 29-річний місцевий мешканець, який у скоєному зізнався.

Слідчим відділом Святошинського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі. Фігуранту повідомлено про підозру у вчиненні злочину, а суд обрав йому запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...