У столиці затримали хлопця, який збував наркотики через інтернет-магазин

Молодик знаходив клієнтів для продажу наркотичних речовин,  які потім збував шляхом так званих «закладок».

Отримавши оперативну інформацію щодо збуту наркотиків та психотропних речовин працівники управління протидії наркозлочинності спільно зі співробітниками Шевченківського управління поліції затримали на вулиці Мельникова хлопця, у якого при поверхневому огляді виявили заборонені речовини, а саме шість таблеток екстазі та пакунок із амфетаміном.

Як розповів начальник другого міжрайонного відділу управління протидії наркозлочинності поліції Києва Олександр Дибов, слідчі за місцем мешкання зловмисника провели невідкладний обшук. У результаті процесуальної дії з квартири правоохоронці вилучили понад 100 пакунків з МДМА, марки ЛСД, а також марихуану та електронні ваги:

«20-річного хлопця затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Нам правопорушник розповів, що через інтернет-магазин продає наркотики та психотропні речовини. Зловмисник залишав закладки із забороненими речовинами, за що отримував винагороду».

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

«Вилучені речовини направлені на експертне дослідження, після проведення якого вирішуватиметься питання щодо перекваліфікації кримінального провадження», – додав Олександр Дибов.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...