У столиці затримали іноземця, який зарізав товариша

Під час штовханини зі знайомим потерпілий отримав проникаюче ножове поранення у живіт та згодом помер у лікарні. За даним фактом розпочато кримінальне провадження.

На спецлінію 102 від лікарів надійшло повідомлення про те, що до медичного закладу зі столичного Гідропарку невідомий привіз 53-річного чоловіка з колото-різаним пораненням живота. Пацієнта терміново доставили у реанімаційне відділення, де він згодом помер.

Начальник Дніпровського управління поліції Олександр Кузьмін розповів, що працівники карного розшуку почали відпрацьовувати територію та з’ясовувати обставини. Згодом правоохоронці встановили, що у кафе на території парку чоловіки розпивали алкогольні напої, коли між ними виник конфлікт. На вулиці під час з’ясування відносин почалася штовханина, внаслідок якої один із учасників дістав ніж і вдарив ним у живіт опонента.

«Товариш привіз пораненого до лікарні, а сам втік. Ми опитали працівників кафе та встановили усіх відвідувачів закладу, що допомогло нам вийти на підозрюваного. Уже через кілька годин ми встановили, що до загибелі чоловіка причетний 40-річний безробітний уродженець іншої держави. З’ясувалося, що він переховувався в Київській області у свого товариша, щоби уникнути затримання», – повідомив Олександр Кузьмін.

Іноземця, який на даний час перебуває під слідством у Печерському управлінні поліції за грабіж, затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. За даним фактом слідчим Дніпровського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Фігуранту оголошено про підозру у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого. Санкція статті передбачає до десяти років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...