У столиці затримали раніше судимого чоловіка, який обікрав мешканку Кіровоградщини

Зловмисник разом зі своєю знайомою скористались тим, що жінка відволіклась, та витягнули із її сумки гаманець. Фігуранту загрожує до п’яти років ув’язнення.

відділку поліції на станції Київ-Пасажирський Солом’янського управління поліції звернулась мешканка Кіровоградської області та повідомила, що її обікрали у закладі швидкого харчування. Для документування події викликали слідчо-оперативну групу.

На изображении может находиться: люди стоят

Відпрацьовуючи отриману інформацію, правоохоронці переглянули відео з камер спостереження та встановили осіб, причетних до скоєння злочину. Під час відпрацювання території залізничного вокзалу співробітники оперативно-пошукового відділу столичної поліції помітили чоловіка та жінку, які були схожі на підозрюваних та зупинили їх для перевірки.

На изображении может находиться: один или несколько человек и люди стоят

У ході поверхневого огляду у чоловіка виявили гаманець потерпілої із грішми, банківськими картками та документами. Правопорушника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, а жінку відпустили під особисте зобов’язання. Фігурант – 33-річний мешканець столиці, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння аналогічного злочину на території району.

Слідчим Солом’янського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Чоловіку загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...