У столиці затримали жінку, яка нанесла ножові поранення брату

Під час сімейного конфлікту киянка, захищаючи мати від насильства, вдарила родича ножем. Чоловік із множинними пораненнями тіла перебуває у реанімації. Розпочато кримінальне провадження за фактом замаху на умисне вбивство.

До Деснянського управління поліції від лікарів надійшло повідомлення про те, що у квартирі на вулиці Марини Цвітаєвої чоловік отримав множинні колото-різані рани шиї, тулуба, рук та ніг. За викликом негайно виїхала слідчо-оперативна група та патрульні поліцейські.

Нет описания фото.

На місці події правоохоронці затримали жінку, яка пояснила, що брат під час словесного конфлікту з матір’ю вилив на неї кип’яток. Аби захистити родичку, вона схопила зі столу ніж та кілька разів вдарила ним брата. Після скоєного жінка викликала «швидку допомогу».

Потерпіла від госпіталізації відмовилася, а її 42-річного сина з проникаючими пораненнями доставили у відділення реанімації. 34-річну киянку затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчим відділом Деснянського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 (Замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України. За погодженням із Київською місцевою прокуратурою № 3 вирішується питання про оголошення фігурантці про підозру та обрання запобіжного заходу.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...