У столиці затримали жінку, яка ножем поранила співмешканця

Між цивільним подружжям виникла сварка, у ході якої жінка схопила ніж та вдарила ним чоловіка у груди. Потерпілого з проникаючим пораненням госпіталізували у лікарню. За скоєне наступні вісім років зловмисниця може провести за ґратами.

До поліції Києва від лікарів надійшло повідомлення про те, що у квартирі на вулиці Академіка Вернадського знаходиться 39-річний чоловік з тілесними ушкодженнями. На виклик негайно виїхали патрульні поліцейські та слідчо-оперативна група.

Возможно, это изображение (один или несколько человек и в помещении)

Як розповів слідчий Святошинського управління поліції Владислав Троцюк, прибувши за вказаною адресою, правоохоронці провели першочергові слідчі дії та з’ясували, що до події причетна власниця квартири:

«Цивільне подружжя розпивало алкогольні напої. Згодом між співмешканцями виникла сварка, у ході якої жінка схопила ніж та вдарила ним чоловіка у груди. Потерпілого з проникаючим пораненням госпіталізували до лікарні, де надали необхідну допомогу».

Киянку, 1978 року народження, слідчі затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Із квартири вилучили кухонний ніж зі слідами бурого кольору, який направили на експертизу.

Слідчим відділом Святошинського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України – умисне тяжке тілесне ушкодження. За погодженням із окружною прокуратурою фігурантці повідомлено про підозру у скоєні злочину. Суд обрав їй запобіжний захід – тримання під вартою. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...