У столиці затримано тренера, який упродовж майже 4-х років переховувався від органів суду за розбещення неповнолітніх

Чоловік, якого підозрюють у вчиненні розпусних дій, весь цей час змінював імена і прізвища та проживав за різними адресами у столиці та на території Київської області. Саме цей факт і ускладнював пошуки фігуранта. Суд обрав правопорушнику міру запобіжного заходу у вигляді арешту із правом внесення застави у сумі 150 тисяч гривень.

Слідчим відділом Дарницького управління поліції ГУНП у м. Києві у грудні 2015 року було розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 156 (Розбещення неповнолітніх) Кримінального кодексу України стосовно тренера з міні-футболу.

На изображении может находиться: 1 человек, часть тела крупным планом

Як встановили правоохоронці, зловмисник працював тренером у футбольній секції в загальноосвітній столичній школі. Наприкінці грудня 2015 року він спільно із своєю командою неповнолітніх вихованців поїхав на змагання до Львова. За словами потерпілого хлопчика, чоловік у готельному номері розбещував його, оголяючи свої статеві органи. Свідком даної події став ще один підліток, котрий у той момент також знаходився у кімнаті.

У ході досудового розслідування слідчі зібрали необхідну доказову базу щодо причетності фігуранта до вчинення протиправних дій. У подальшому, матеріали провадження були скеровані до суду. Однак зловмисник, бажаючи уникнути покарання, почав переховуватися та не з’являвся на судові засідання.

Протягом останніх кількох років зловмисник проживав під чужим ім’ям і прізвищем, постійно змінював адреси проживання. Тим часом працівники карного розшуку столичного главку проводили кропітку роботу з метою встановлення місця знаходження та затримання підозрюваного.

Вчора під час оперативних заходів правоохоронці затримали чоловіка на території Київської області. Суд обрав йому міру запобіжного заходу у вигляді арешту з правом внесення застави.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...