У столиці завершено досудове розслідування відносно двох молодиків, які пограбували кав’ярню

Фігуранти забігли у заклад, розпилили в обличчя працівника сльозогінний газ, забрали кошти та гаджет і втекли. Правоохоронці розшукали зловмисників: за скоєне їм загрожує до шести років ув’язнення.

Наприкінці січня до поліції Києва по спецлінії 102 звернувся співробітник кав’ярні на вулиці Васильківській та повідомив про те, що у закладі невідомі вчинили пограбування. На виклик виїхала слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції.

Нет описания фото.

Як повідомив слідчий Голосіївського управління поліції Сергій Харченко, за допомогою відео з камер спостереження поліцейські встановили обставини правопорушення:

«Один із фігурантів забризкав очі заявника газом, а інший забрав із каси кав’ярні близько 4000 гривень та планшет. Після цього зловмисники поїхали з місця злочину на легковику. Ми відстежили маршрут руху втікачів та спільно з оперативниками затримали підозрюваних за адресами їх проживання».

Це – раніше не судимі кияни, 1995 та 2001 років народження. Спільникам оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченому ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України.

Суд обрав їм запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Наразі матеріали кримінального провадження направлені до Голосіївського районного суду для визначення покарання фігурантам, яким загрожує до шести років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...