У Володимирі-Волинському розікрали 600 тисяч на ремонті неіснуючої дороги

У Володимирі-Волинському розікрали 600 тисяч гривень на ремонті доріг, який насправді ніхто не проводив.

Про це йде мова у запиті депутата Волинської облради Костянтина Зінкевича до прокурора області та начальника ГУНП у Волинській області.

image

Обранець громади повідомив, що до нього звернулися мешканці вулиць Панаса Мирного, Тургенєва, Тичини, провулку Соснового, що у місті Володимирі. У 2017 році на цих вулицях, згідно актів виконаних робіт, де замовником виступає управління ЖКГ Володимир-Волинської міської ради, а виконавцем – КП «Полігон», було здійснено робіт на суму 609 тисяч гривень. А саме – знімання асфальтобетонного покриття доріг, засипання промоїн і ям, асфальтування.

Насправді на згаданих вулицях за останні 30 років не проводилося ніяких робіт, а асфальту там взагалі ніколи не було. Дорожнє покриття на цих вулицях взагалі відсутнє. Там є звичайний грунт і чорнозем. Прошу втрутитися у дану ситуацію і провести розслідування, хто вкрав кошти, призначені на дорогу. У медіа та соцмережах є багато відеодоказів відсутності будь-яких робіт на згаданих вулицях», – зазначив депутат Костянтин Зінкевич. // volynua.com

You may also like...