У Запоріжжі колишній боксер побив пару напередодні весілля

У Запоріжжі в ніч на 17 серпня стався страшний інцидент. Колишній боксер Євген Скрипніков побив молоду пару за те, що вони йому зробили зауваження. Інцидент стався на вулиці Аваліані, 9 в Шевченківському районі.

Про це повідомляється на новинному ресурсі Запоріжжя в Instagram.

Екс-спортсмен перебував на вулиці пізно вночі і розпивав зі своєю дівчиною спиртні напої, при цьому голосно лаючись і кричачи. Хлопець з дівчиною, у яких завтра мало бути весілля, зробили йому зауваження і попросили бути тихіше. Агресивний боксер не просто не вгамувався, але накинувся на молодих.

У коментарях до відео очевидець НП повідомив деякі деталі. Як виявилося, поліція відпустила екс-боксера, до того ж дала йому гроші на таксі.

“Додатково до цієї ситуації: Я живу на цій вулиці, і бачив сам цю ситуацію. Його забрала поліція, але так як у того хто бив, є знайомі з поліції, які відпустили його, так ще й дали 500грн на таксі. + У тих кого побили після цього всього пропало 200 грн і ключі від будинку, швидше за все той хто бив, забрав гроші і ключі “, – повідомив свідок НП.

Також користувачі відзначили, що в наш час небезпечно робити зауваження “п’яному бидлу”.

“Ситуація жахлива, але є одне” але “. Роблячи зауваження п’яному бидлу, потрібно бути готовим до бійки, так як вона 90% трапиться. Не впевнений в своїх силах – просто виклич поліцію, та й якщо впевнений теж просто виклич поліцію, інакше приїдуть вони вже за тобою “, – написав користувач. // zrada.today

You may also like...