У жителя Дніпропетровщини поліція вилучила наркотики та зброю (фото)

Мешканець Синельниківського району вдома переробляв рослини конопель в марихуану та фасував для подальшого збуту. Окрім того, чоловік зберігав зброю, набої та вибухонебезпечні предмети.  За вчинене йому загрожує до десяти років за ґратами з конфіскацією майна.

Незаконну діяльність 46-річного чоловіка викрили оперативники Управління боротьби з наркозлочинністю в Дніпропетровські області ДБН Національної поліції України, слідчі ГУНП у Дніпропетровській області, під процесуальним керівництвом прокуратури.

В ході слідчих дій правоохоронці вилучили місткості з марихуаною, гладкоствольну та мисливську рушниці, автомати, набої різного калібру, а також вибухонебезпечні предмети.

Наразі все вилучене направили на проведення експертизи, за результатами якої буде вирішуватися питання про притягнення чоловіка до кримінальної відповідальності.

Фігуранта затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі Дніпропетровщини вже розпочали кримінальні провадження за ч. 2  ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) та ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

За кримінальні діяння зловмиснику загрожує за ґратами до десяти років з конфіскацією майна.

Департамент боротьби  з наркозлочинністю
Національної поліції України

You may also like...