Поліція затримала підозрюваних у нападі на автомобіль «Укрпошти»

Увага, розшук! Поліція встановлює очевидців нападу на автомобіль «Укрпошти» (фото, відео)

Оновлено: Увечері 10 липня співробітники карного розшуку Нацполіції затримали трьох громадян, які обгрунтовано підозрюються в зухвалому пограбуванні автомобіля “Укрпошти” на Полтавщині.

Про це  повідомив заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко у Facebook.

“На розкриття цього злочину знадобилося всього три дні і високий професіоналізм співробітників поліції. Дякую колективу Національної поліції, який в найкоротші терміни встановив і затримав підозрюваних у збройному пограбуванні і замаху на вбивство співробітників “Укрпошти” – розповів Геращенко, – також він зазначив що водій “Газелі”, над головою у якого вибухнув саморобний вибуховий пристрій, досі залишається в реанімації.

Поліція продовжує встановлювати інших осіб, причетних до злочину.

7 липня близько 10-ї години поблизу села Тишки Лубенського району невідомі підірвали автомобіль “Газель” компанії “Укрпошта”, заволоділи грошима в сумі понад два з половиною мільйони гривень і зброєю охоронця. Двоє осіб, що перебували в автомобілі, отримали тілесні ушкодження. Поліція оголосила розшук.

Особлива прикмета ВАЗу – праве переднє крило чорного кольору. Останні дві цифри державного номерного знаку авто – ймовірно 59 (або 58), останні букви – СК.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби поліції Полтавщини.

Нагадаємо, напад стався 07 липня, близько 10-ї години, поблизу с. Тишки Лубенського району. Невідомі підірвали автомобіль «Газель», заволоділи грошима в сумі понад два з половиною мільйони гривень і зброєю охоронця. Двоє осіб, що перебували в автомобілі, отримали тілесні ушкодження.

УВАГА! Злочинці озброєні та небезпечні! У жодному разі не намагайтеся затримати їх самостійно. Відразу телефонуйте до поліції. Якщо ви бачили схожий автомобіль, що на фото, або можете повідомити іншу корисну інформацію стосовно обставин нападу, просимо негайно зателефонувати до поліції за номерами: (0532) 517702 (чергова частина Головного управління НПУ в Полтавській області), 0951911300 (чергова частина Лубенського відділу поліції), 0504074334 (управління карного розшуку Головного управління поліції області).

You may also like...