Увага! Розшукуються особи, які підозрюються у викраденні людини (фото)

Головним управлінням Національної поліції в Одеській області розшукуються особи, які підозрюються у викраденні людини з метою отримання грошових коштів.

Про це йдеться в повідомленні поліції Одеської області.

При отриманні будь-якої інформації про місце перебування вказаних осіб просимо повідомити за номерами: 048-731-43-95 (Слідче управління ГУНП) 097-644-74-41, 048704-00-70 (Департамент карного розшуку Національної поліції).

Image may contain: 1 person

Айдаміров Султанбек Вахаєвич, 10 жовтня 1961 року народження, чеченець за національністю, громадянин України, який офіційно не працевлаштований, на території України проживає на зйомних квартирах.

Image may contain: 1 person, closeup

Мирошниченко Сергій Анатолійович, 23.12.1971 року народження, уродженець м. Одеси, українець за національність, громадянин України, раніше не судимий.

Image may contain: 1 person, closeup

Бібулатов Зельбухар Русланович, 18.02.1982 року народження, уродженець РФ Чеченська республіка, зареєстрований Російська Федерація, Чеченська республіка, громадянин Російської Федерації, місце постійного проживання на території України не має, раніше не судимий.

Image may contain: one or more people, hat and sunglasses

Дагієв Асланбек Сайпудінович, 18.05.1980 року народження, уродженець РФ Чеченська республіка, чеченець за національністю, громадянин Російської Федерації, місце постійного мешкання та реєстрації на території України не має, раніше не судимий.

Image may contain: 1 person, closeup

Дараєв Саід-Магомедович, 26.10.1981 року народження, уродженець РФ Чеченська республіка, чеченець за національністю, громадянин Російської Федерації, постійного місця проживання на території України не має, раніше не судимий.

Image may contain: 1 person, beard, hat and closeup

Ісаєв Елі Умарович, 04.06.1986 року народження, уродженець м. Грозне, чеченець за національністю, громадянин Російської Федерації, постійного місця проживання на території України не має, раніше не судимий.

You may also like...